Műanyag és alumínium redőnyeink a maximális belátásvédelem és sötétítés mellett egy plusz hőszigetelő réteget adnak az épületnek, ezáltal pénzt spórolnak meg Önnek.

Könyökkaros napellenzőinket, és minden egyéb ponyvás árnyékolónkat magas UV álló, impregnált, kifejezetten napellenzőkre fejlesztett gombaölővel kezelt ponyvával szállítjuk.

Ablaknapellenzők

Ablaknapellenzőinket UV álló, impregnált, kifejezetten napellenzőkre fejlesztett gombaölővel kezelt ponyvával szállítjuk. Igény szerint a napellenzőt komplett tokozattal lehet ellátni, így óvva azt a külső természeti hatásoktól.

Dekoratív ipari jellegű fix lamellás árnyékolók. A homlokzati síkból kinyúlóan az üvegszerkezetek felé, vagy függőlegesen eléjük szerelve az épületbe jutó fény szabályozható, ezáltal a helységet a kellő fénymennyiséggel lehet ellátni.

A mobil és fix oldalfedések térelválasztáshoz, valamint pergolák és teraszok lezárásához alkalmazható.

Állványos napellenzők

Az állványos napellenzők a könyökkaros napellenzőink állványra szerelt változata. Az állványra két napellenzőt szerelünk melyeket kinyitva akár 70m2-es tér is lefedhető.

Télikert árnyékolók

Speciális árnyékolók, melyek kifejezetten alkalmasak télikertek, felülvilágító kupolák, és nagyméretű tetőablakok árnyékolására.

Pergolák

Exkluzív megjelenésű mobil ponyvás, vagy fém lamellás térfedések. A ponyvás pergolák tetőanyaga vízhatlan UV álló PVC, a lamellás árnyékolók tetőrendszere pedig extrudált alumínium lamellákból áll össze.

Alumínium lamellás árnyékoló rendszer. A lamellák dőlésszöge tetszés szerint állítható, így Ön mindig a kellő napfénnyel láthatja el otthonát.

Textil lamellás árnyékolók. Működtetésük történhet kézzel: gyöngylánc és zsinór segítségével, vagy motorosan.

Beltéri textil árnyékolók gyöngyláncos, rugós, vagy motoros mozgatással.

A roletták egy speciális fajtája a nagy népszerűségnek örvendő sávroló, előnyei a modern dizájn, illetve a tökéletes, és egyszerű fényszabályozás.

Alumínium lamellás beltéri árnyékolók. Működtetésük üvegpálcával és zsinórral történik.

Üvegszálas hegesztett hálóval, porszórt felületű alumínium szerkezettel ellátott szúnyoghálók fix, és mobil kivitelben. 

Szekcionált kapuk

Magas minőségű, kiváló hőszigeteltségű 40-45mm vastag panelokból álló Alutech szekcionált garázskapuk, lakossági és ipari felhasználásra egyaránt.

Redőnykapuk

Redőny elven működő alumínium lamellás garázskapuk 77, vagy 55mm magas lamellákkal.

Kínálatunkban megtalálhatóak az intelligens házvezérlések is, melyek lehetővé teszik, hogy otthonát telefonja, vagy tabletje segítségével irányítsa akár egy másik országból is.

Árnyékőr
E-mail: info@arnyekor.hu
Mobil: 06-30-203-5956